Våre tjenester

Tjenester

Nybygg

Vi tilbyr bygging av nye hus og hytter. Vi hjelper deg å realisere hus- og hyttedrømmen! Du kan se vårt utvalg av hus og hytter her på nettsiden og i våre kataloger. Vi har også arkitekter som kan være behjelpelig.

Tilbygg / påbygg

Trenger du mer plass i hjemmet? Vi tilbyr tilbygg / påbygg av bolig. Vi er behjelpelig med å finne løsninger for utvidelsen, samt ferdigstilling av tilbygget.

Rehabilitering

Vi utfører alle typer rehabilitering. Bor du i et eldre hus? Da trenger du kanskje isolere boligen, legge ny takstein eller skifte kledning. Vi har bred erfaring med dette!

Oppussing

Ønsker du å modernisere boligen din? Å pusse opp øker ikke bare trivsel, men også boligens verdi!

Prosjekter

Brødrene Hansen Bygg AS tar også prosjekter og oppdrag for profesjonelle utbyggere.

Snekkertjenester

Vi tar også på oss mindre snekkerjobber. Som bytting av dører og vinduer til å bygge ny terrasse. Ingen jobb er for liten!

Hvorfor velge oss?

Kvalitet i alle ledd

Vi er opptatt av at du som kunde skal bli fornøyd med resultatet. Derfor skal du kunne være trygg på at vi leverer kvalitet i alle ledd av arbeidet som utføres.

Effektivt arbeid

Med trivssel, engasjement og yrkestolthet skapet vi et effektivt arbeidsmiljø. Du som kunde kan være trygg på at vi holder avtaler og tidsfrister som er satt.

Oppnåelig hus- og hyttedrøm

Vi kan tilby konkurransedyktige priser som gjør at hus- eller hyttedrømmen kan realiseres også for de som er unge og nyetablerte.

Våre referanser

"Brødrene Hansen har bygget terrasse ved inngangsparti. De bidro med gode forslag til løsninger. Arbeidet ble punktlig utført, til avtalt tid og pris. De var også fleksible ved ønskede endringer underveis. Vi anbefaler dem på det varmeste."
- Ann-Tove & Arild Stegen
"Helt fra første kontakt via MittAnbud, befaring, tilbud og gjennomføring av jobben har jeg opplevd Brødrene Hansen Bygg AS som profesjonelle og pålitelige. Vi avtalte en maks-pris på forhånd, og sluttsummen ble litt lavere enn dette. Endringer og justeringer ble håndtert underveis, og de to snekkerne som jobbet hos meg var også hyggelige fyrer som jeg til og med fikk låne verktøy av i helgene for litt egeninnsats :-)"
- Jan Strand
"Gjorde avtale via telefon og sms på forhånd, det var lett å kommunisere og få tak i dem for å gjøre avtaler. De dukket opp til avtalt tid og la omtrent 50 kvm. parkett. Resultatet ble meget bra, og de gjorde jobben til avtalt pris. Anbefales!"
- Håkon Foss Liverud
Logo - Hvit

Brødrene Hansen Bygg AS er et byggefirma som ble etablert i 2012. Vi påtar oss snekker oppdrag hovedsaklig i Buskerud og omegn.

KONTAKT OSS

Brødrene Hansen Bygg AS
Friggs vei 36, 3340 Åmot

E-post: hansenbygg@epost.no
Telefon:  45685628 / 90819844