Om oss

Brødrene Hansen Bygg AS er et byggefirma som ble etablert i Januar 2012, av brødrene Vidar og Ove Rognmo Hansen.

Vi er en seriøs aktør med fokus på solid håndverk som skal komme kundene til gode.

I Brødrene Hansen Bygg har vi høy arbeidsmoral, er løsningsorienterte og pliktoppfyllende. Vi tilstreber oss å holde avtalt tid og pris som er satt. Vårt mål er at våre kunder alltid skal være fornøyde og vi strekker oss langt for dette!

Vi påtar oss alle slags typer tømrer oppdrag. Fra mindre til større jobber for både privatpersoner og andre aktører. Vi tilbyr blant annet nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering, oppussing og mindre snekkertjenester.

Velger du oss til å ta hånd om ditt prosjekt – om det er nybygg eller rehabilitering – skal du kunne være trygg på at vi leverer kvalitet i alle ledd. Alltid med et godt sluttresultat!

Brødrene Hansen Bygg er lokalisert i Åmot i Modum kommune, og vi påtar oss prosjekter i hele Buskerud og omegn.

Vi er sentral godkjent og godkjent lærebedrift.

Våre referanser

"Brødrene Hansen har bygget terrasse ved inngangsparti. De bidro med gode forslag til løsninger. Arbeidet ble punktlig utført, til avtalt tid og pris. De var også fleksible ved ønskede endringer underveis. Vi anbefaler dem på det varmeste."
- Ann-Tove & Arild Stegen
"Helt fra første kontakt via MittAnbud, befaring, tilbud og gjennomføring av jobben har jeg opplevd Brødrene Hansen Bygg AS som profesjonelle og pålitelige. Vi avtalte en maks-pris på forhånd, og sluttsummen ble litt lavere enn dette. Endringer og justeringer ble håndtert underveis, og de to snekkerne som jobbet hos meg var også hyggelige fyrer som jeg til og med fikk låne verktøy av i helgene for litt egeninnsats :-)"
- Jan Strand
"Gjorde avtale via telefon og sms på forhånd, det var lett å kommunisere og få tak i dem for å gjøre avtaler. De dukket opp til avtalt tid og la omtrent 50 kvm. parkett. Resultatet ble meget bra, og de gjorde jobben til avtalt pris. Anbefales!"
- Håkon Foss Liverud
Logo - Hvit

Brødrene Hansen Bygg AS er et byggefirma som ble etablert i 2012. Vi påtar oss snekker oppdrag hovedsaklig i Buskerud og omegn.

KONTAKT OSS

Brødrene Hansen Bygg AS
Friggs vei 36, 3340 Åmot

E-post: hansenbygg@epost.no
Telefon:  45685628 / 90819844