Om oss

Brødrene Hansen Bygg AS er et byggefirma som ble etablert i Januar 2012, av brødrene Vidar og Ove Rognmo Hansen.

Vi er en seriøs aktør med fokus på solid håndverk som skal komme kundene til gode.

I Brødrene Hansen Bygg har vi høy arbeidsmoral, er løsningsorienterte og pliktoppfyllende. Vi tilstreber oss å holde avtalt tid og pris som er satt. Vårt mål er at våre kunder alltid skal være fornøyde og vi strekker oss langt for dette!

Vi påtar oss alle slags typer tømrer oppdrag. Fra mindre til større jobber for både privatpersoner og andre aktører. Vi tilbyr blant annet nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering, oppussing og mindre snekkertjenester.

Velger du oss til å ta hånd om ditt prosjekt – om det er nybygg eller rehabilitering – skal du kunne være trygg på at vi leverer kvalitet i alle ledd. Alltid med et godt sluttresultat!

Brødrene Hansen Bygg er lokalisert i Åmot i Modum kommune, og vi påtar oss prosjekter i hele Buskerud og omegn.

Hva sier våre kunder?

5/5
"Dyktige tømrere som utfører godt håndverk. Effektive og pålitelige. Vi er veldig fornøyd med huset vårt som Brødrene Hansen har bygd og hele byggeprosessen. Anbefales!"
- Veronica Reistad
5/5
"Brødrene Hansen Bygg AS ble benyttet etter tips fra andre. Jobben de utførte var innsetting av takvinduer, foring med gips, en ganske krevende jobb i høyde. I tillegg satte de opp to lettvegger i gips. Hansen utførte jobben i løpet av en uke og resultatet var upåklagelig. Det ble meget estetisk pent, både fra utsiden og innsiden. Kan på det varmeste anbefale Brødrene Hansen Bygg AS."
- Chris Weberg
5/5
"Vi har fått satt opp huset vårt av Brødrene Hansen bygg. Huset har blitt flott og håndverket er bra utført. Veldig enkle å forholde seg til og samarbeide med i byggeprosessen. Hadde helt klart gått for samme firma hvis vi skulle bygge en gang til!"
- Tallev Omtveit
5/5
"Hansen Bygg byttet kledning og vinduer/verandadører på huset vårt, og noe innvending arbeid som dette medfører. Alle vinduer/dører var bytter i løpet av kun 2 dager, da har de tillegg laget noen nye åpninger. Hadde regnet meg vi måtte ut av huset noen dager, men alt gikk så raskt at det ble ikke nødvendig! De er punktlig, profesjonelle, effektive og de vet hva de driver med. Utfordringer som kom underveis ble løst umiddelbart. Veldig fornøyd med deres arbeid, disse anbefales på det sterkeste."
- Cathrine Torvaldsen
5/5
"Dette firmaet leverte virkelig! Vi benyttet disse til å bygge terrasse. Utrolig dyktige, effektive og løsningsorienterte. Flott å være forbruker og bli så godt ivaretatt og å kunne trygt sette bort jobben til disse gutta. Her får man punktlighet, profesjonalitet, kvalitet og yrkesstolthet! Anbefales i aller høyeste grad!"
- Trond Arvid Hov
5/5
"Brødrene Hansen utførte en stor jobb for oss med bytte av kledning, etterisolering og ombygging innvendig/utvendig. Jobben ble utført svært punktlig, raskt og helt etter avtale. Det var svært greit å kommunisere med dem og de holdt oss orientert hele veien. Resultatet ble meget pent, flott håndverk! Pålitelige og faglig dyktige folk, anbefaler gjerne Brødrene Hansen bygg AS!"
- Ragnhild Risholm
Logo - Hvit

Brødrene Hansen Bygg AS er et byggefirma som ble etablert i 2012. Vi påtar oss snekker oppdrag hovedsaklig i Buskerud og omegn.

KONTAKT OSS

Brødrene Hansen Bygg AS
Friggs vei 36, 3340 Åmot

E-post: hansenbygg@epost.no
Telefon:  45685628 / 90819844