Grip 1 & 2

Grip er et godt eksempel på modernistisk arkitektur med rasjonell konstruksjon og nøktern geometrisk form uten overflødige elementer. Husmodellen fås i to størrelser. Grip 1 med 172 m² og Grip 2 med 224,3 m². På denne siden presenterer vi kun Grip 1. Bestill vår huskatalog for detaljert beskrivelse av Grip 2 som er utvidet med utleiedel og flere rom.

Fakta

Type bolig: Enebolig
Type tomt: Flat/skrå
Antall soverom: 4
BRA totalt: 172,7 m²
BRA bolig: 145,4 m²
BRA overbygg: 9,3 m²
BRA garasje / carport 18 m²
PROM: 136,4 m²
BYA: 136,6 m²
Største lengde x bredde: 12,45 m x 13,0 m
Høyde gesims / møne: 6,4 m

Om grip

Alle deler har sin funksjon, den lukkede bakveggen skjermer for innsyn, det gode takoverbygget gjør terrassen funksjonell, taket på carporten gir familien en stor privat og skjermet uteplass. I 1. etasje er det tre soverom, boder, stort bad med plass for vaskemaskin og tørketrommel. I 2. etasje er det nok et soverom, bad og åpen løsning med stue og kjøkken i ett. Fra stuen er det utgang til den store terrassen på hele 57,5 m2. Grip har en form som gjør at den kan omtegnes i mange variasjoner. Den kan tilpasses med hovedetasje i 1. etasje eller 2. etasje. Huset leveres også som utvidet variant med egen utleiedel og flere rom. Bestill vår huskatalog for detaljert beskrivelse av Grip 2.

Bildegalleri av hus

Ta en titt i vårt bildegalleri og bla deg gjennom noen hus vi har bygget. Vi håper bildene kan bidra til å inspirere deg videre på husdrømmen!