Byggeprosessen i 6 steg!

Å starte et byggeprosjekt kan være en krevende prosess. Bygger du med oss kan du være trygg på at vi guider deg gjennom prosessen og holder deg oppdatert undrveis. Her kan du lese mer om stegene i byggeprosessen i korte trekk.

1. KJØP AV TOMT

Du har kjøpt eller pekt deg ut drømmetomten hvor du kunne tenke deg å slå deg ned med eget, nytt hus eller hytte. Ta gjerne kontakt med oss nå, så vil du få hjelp til å vurdere potensialet for tomten – hva som kan bygges der ut ifra gjeldene reguleringsbestemmelser.

2. Finne drømmehuset eller hytta

Du har kanskje allerede gjort det, men nå er det tid for å peke seg ut drømmehuset eller hytta. Vi tilbyr stort utvalg av hus- og hyttemodeller. Velg den stilen som passer best for deg! Du vil nå få et pristilbud fra oss. Tilbud, tegninger og leveransebeskrivelse gjennomgås på kontraktsmøte sammen med liste over alt som inngår i kontrakten.

3. Søknad til kommunen

Nå er det tid for å søke godkjennelse for å kunne starte byggeprosjektet. Vi kan hjelpe deg med din søknad til kommunen. Type søknad og sakstid varierer fra sak til sak.

4. Byggingen starter

Oppføringen av huset eller hytta starter. Vi avtaler på forhånd hvor mye du selv skal gjøre som egeninnsats. Reisverk kan leveres som “precut” – eller som ferdige ytterveggselementer – noe som forenkler avfallshåndtering, og gir raskere byggeri med mindre rom for feil.

5. Innvendig interiør

Overlevering til deg for egeninnsats som maling, tapetsering, gulvlegging, mur- og flisarbeider dersom egeninnsats er avtalt. Etter dette skjer montering av innredning som kjøkken, bad og garderobe. Nå monteres også dører og listverk.

6. Klar for innflytting

Huset eller hytta er klar for inflytting. Nå gjennomgås arbeidene, og eventuelle feil og mangler rettes opp. Ett år etter overlevering blir det gjennomført en kontroll av boligen for å sikre at du er fornøyd og at boligen er fri for feil og mangler.

Logo - Hvit

Brødrene Hansen Bygg AS er et byggefirma som ble etablert i 2012. Vi påtar oss snekker oppdrag hovedsaklig i Buskerud og omegn.

KONTAKT OSS

Brødrene Hansen Bygg AS
Friggs vei 36, 3340 Åmot

E-post: hansenbygg@epost.no
Telefon:  45685628 / 90819844